модел Luxury – Златна Арка

9.99лв.14.99лв.

модел Luxury  е елегантна бяла матирана бутилка с вместимост от 750 ml, с копринен блясък и мек нюанс, основен акцент на който е овален прозорец, изпълняващ ролята на лупа, така че силуетът на младоженците отзад се увеличава когато бутилката е пълна с течност. Нежно луксозно допълнение към дизайна е сватбената златна арка, съчетана с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония.

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 10 бр.
За вашите имена, дата и желан цвят ни кажете при информация за доставката
Над 10 бр.= 14.99 лв/бр   Над 20 бр.= 11.99 лв/бр    Над 30 бр.= 9.99 лв/бр

Описание

модел Luxury  Сватбени бутилки by Bottle Decore съчетава всички използвани техники в декорацията на нашите Сватбени модели и хармонично персонализирани с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония.  Ако не сте избрали все още Вашата Сватбена бутилка, олицетворяваща най-добре Вашият специален ден, нашият екип създаде този креативен модел специално за Вас младоженци, почитатели на лукса и финеса. Моделът е елегантна бяла матирана бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс, основен акцент на който е овален прозорец, изпълняващ ролята на лупа, така че силуетът на младоженците отзад се увеличава когато бутилката е пълна с течност. Нежно луксозно допълнение към дизайна е сватбената златна арка, съчетана с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. Наша грижа е да окомплектоваме Вашите бутилки с подходяща тапи- пластмасови с черна глава и да Ви ги изпратим старателно подредени в кашони.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 10 бр.  

Цена – 14.99 лв/бр

Заявете над 20 бр и вашата цена е 11.99 лв/ бр

При поръчка на бутилки от тази серия над 30 бр, вашата цена става 9.99 лв/ бр

* Младоженците, поръчали своите Сватбени бутилки от тази серия ще се възползват от нашата специална цена при комбинация с някои от моделите ни в  Excellence, Premium или Special. Моля свържете се с нас за повече детайли по нашето специално  ценово предложение.

бутилки за ракия за сватба, сватбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Допълнителна информация

Брой (мин. 10бр.)

над 10бр., над 20бр., над 30бр.