Модел Premium – Младоженци

4.89лв.5.89лв.

е създаден с много любов и старание, емблематичен с ефирните силуети на младоженци или брачни халки, допълнен с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. Получавате елегантна бяла матова бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс. Остава само Вие да изберете цвят на печата, който ще подхожда на Вашата сватбена тематика.

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.
За вашите имена и дата ни пишете в полето с допълнителна информация накрая.

Над 8 бр.= 5.89 лв/бр Над 15 бр.= 5.69 лв/бр Над 25 бр.= 5.49 лв/бр Над 35 бр.= 5.39 лв/бр Над 45 бр.= 5.19 лв/бр Над 55 бр.= 5.09 лв/бр Над 65 бр.= 4.99 лв/бр Над 85 бр = 4.89 лв/бр

 

Описание

Premium model Сватбени бутилки by Bottle Decore е създаден с много любов и старание, емблематичен с ефирните силуети на младоженци или брачни халки, допълнен с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. Получавате елегантна бяла матова бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс. Остава само Вие да изберете цвят на печата, който ще подхожда на Вашата сватбена тематика. Наша грижа е да окомплектоваме Вашите бутилки с тапи- пластмасови с черна глава и да Ви ги изпратим старателно подредени в кашони.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.

бутилки за ракия за сватба, сватбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Допълнителна информация

Цвят (картинка)

Лилаво, Бордо, Черно, Злато, Бяло, Синьо, Розово, Друг

Брой (мин 8бр.)

над 8бр., над 15бр., над 25бр., над 35бр., над 45бр., над 55бр., над 65бр., над 85бр.