модел Luxury – Каляска

9.99лв.14.99лв.

модел Luxury  е елегантна бяла матирана бутилка с вместимост от 750 ml.  хармонично персонализирана с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. Почувствайте се като кралски особи, за които е впрегната златна каляска за незабравимата церемония.

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 10 бр.
За вашите имена, дата и желан цвят ни кажете при информация за доставката
Над 10 бр.= 14.99 лв/бр   Над 20 бр.= 11.99 лв/бр    Над 30 бр.= 9.99 лв/бр

Clear

Description

модел Luxury  Сватбени бутилки by Bottle Decore съчетава всички използвани техники в декорацията на нашите Сватбени модели и хармонично персонализирани с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония.  Ако не сте избрали все още Вашата Сватбена бутилка, олицетворяваща най-добре Вашият специален ден, нашият екип създаде този креативен модел специално за Вас младоженци, почитатели на лукса и финеса. Почувствайте се като кралски особи, за които е впрегната златна каляска за незабравимата церемония.

Моделът е елегантна бяла матирана бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс, с основен елемент елегантна винтидж каляска.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 10 бр.  

Цена – 14.99 лв/бр

Поръчайте над 20 бр и вие получавате цена от 11.99 лв/бр

При поръчка на бутилки от тази серия над 30 бр, вашата цена става 9.99 лв/ бр

* Младоженците, поръчали своите Сватбени бутилки от тази серия ще се възползват от нашата специална цена при комбинация с някои от моделите ни в  Еxcellence, Premium или Special. Моля свържете се с нас за повече детайли по нашето специално  ценово предложение.

бутилки за ракия за сватба, сватбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Additional information

Брой (над 10бр)

над 10бр., над 20бр., над 30бр.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “модел Luxury – Каляска”

Your email address will not be published. Required fields are marked *