Начин на ПОРЪЧКА

Преди да започнете с пазаруването в нашият електронен магазин имайте предвид, че плащането се извършва само по банков път. По-подробна информация можете да намерите в графата по-долу ПРИЕМАНЕ НА ПЛАЩАНИЯ.

Пазаруването при нас става след като изберете даден артикул, влизайки в неговото описание и задължително изберете от падащите менюта зададените опции за ЦВЯТ и минимален БРОЙ. Ако Вашият цвят не фигурира тук, то трябва да зададете ДРУГ и да го уточните като ни пишете по-нататък във формата при финализиране на поръчката ADDITIONAL INFORMATION. Трабва да вземето под внимание, че за различните категории продукти са зададени специфични минимални бройки за поръчка. Задавате с бутон точната бройка и натискате ADD TO CARD.

Избраните артикули автоматично се добавят към Количката за покупки, обозначена със съответния функционален бутон, която се намира в горният десен ъгъл на Сайта. Можете да изберете опция CHECKOUT, за да финализирате покупката или да изберете VIEW CARТ, за да огледате внимателно вашата поръчка, да се връщате назад за корекции или да изпразвате вашата Количка, като изтривате избраният продукт чрез знака „х“ пред изабражението.

Когато сте готови, имате възможност да продължите Вашето пазаруване от бутона CONTINUE SHOPPING или да финализирате Вашите покупки чрез бутона PROCEED TO CHECKOUT.

Следвайки процедурите на страницата CHECKOUT, Вие трябва да попълните задължителните детайли по поръчката: име и фамилия, фирмени данни при необходимост, точен адрес за доставка, п.код, телефон за връзка и email . По Ваше желание можете да създадете акаунт на нашата страница.

В полето по-долу ADDITIONAL INFORMATION/ ORDER NOTES можете да оставяте всякаква информация, свързана с поръчката или доставката. Тук е мястото където трябва да уточните Вашият цвят, в случай че не сте го избрали вече от менюто и да ни напишете Вашите имена, дата на събитието и други важни детайли.

Потребителят трябва задължително да приеме настоящите Общи условия на Сайта, за да може да направи покупка на стока.

Финализиране на поръчката: След като изберете един от възможните методи на плащане, натискате PLACE ORDER и поръчката е направена.Потребителят получава номер на поръчката на посоченият от него email.

Договорът за продажба от разстояние между ОБСЕШЪН ЕООД и Потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на извършеното плащане. Поръчката се счита за потвърдена след специално върнат Customer order на посоченият от Потребителя email.

Изпълнението на поръчката се извършва в рамките 30 дни от сключването на договора между страните и след получаване от Потребителя на съобщение за потвърждаване на изпълнението на поръчаната стока и готовността за изпращане й.

Повече информация за правата и задълженията между страните вижте на нашите Общи условия за ползване на сайта.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *