Модел Специална Златен мат

5.29лв.6.19лв.

Внесете допълнителен разкош на Вашите сватбени трапези с неповторимите златни бижута от тази серия бутилки. Изберете Вашата апликация от нашите модели Екселанс и Премиум, която Ви изразява най-добре, за да персонилизараме Вашата бутилка в Златен мат с Вашите имена и датата на сватбата Ви в избран цвят. Получавате впечатляваща бутилка с вместимост от 750 ml.

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

За вашите имена, дата и модел на картинката ни пишете в полето с допълнителна информация накрая.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 10 бр. / Цена – 6.19 лв/бр

Заявете 30 бр и вашата цена е 5.79 лв/ бр

При поръчка на бутилки от тази серия над 50 бр,вие получавате цена от 5.49 лв/ бр

Заявете над 70 бр и вашата цена става 5.29 лв/ бр

 

Описание

Също така може да персонализирате тази бутилка за Всеки друг повод – Кръщене, Юбилей, Рожден ден или Абитуриентски бал. Получавате впечатляваща бутилка с вместимост от 750 ml. Наша грижа е да окомплектоваме Вашите бутилки с тапи- пластмасови с черна глава и да Ви ги изпратим старателно подредени в кашони.

Когато търсите нещо по-специално и впечатляващо, това  са златните бижута от серията бутилки в Златен мат  🎉  🎉  🎉

бутилки за ракия за сватба, сватбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Допълнителна информация

Цвят (картинка)

Лилаво, Черно, Тъмно Синьо, Бяло, Розово, Друг

Брой (мин 10бр.)

над 10бр., над 20бр., над 30бр., над 40бр., над 50бр., над 60бр., над 70бр.