За нас

Зад изящното изпълнение на нашите уникални Сватбени бутилки  стои трудът на екип от професионалисти в областта на декорацията на стъклени бутилки, както и млади специалисти с Европейско образование в сферата на маркетинга и дизайна, така че ние ще следим за Вас световните тенденции в сватбената декорация и сме тук, за да Ви направим още по-щастливи и да допринесем  за Вашият незабравим сватбен ден с нашите декорирани специално за Вас Сватбени бутилки.

Можете да проследите всички наши модели на Сватбени бутилки в разделът МОДЕЛИ СВАТБЕНИ БУТИЛКИ. Старателно сме подбрали гама от няколко  Стандарт модела, емблематични за тематиката Младоженци, преминаващи в по-специална Премиум серия, а ако и това не Ви стига, то насреща са сватбените модели  с  бутилки от серията Голд. Ако сте жадни за още изящество и лукс, то нашият отдаден екип създаде за Вас, скъпи младоженци, Луксозна серия със Сватбени бутилки.

И това е само началото…В близките месеци ние ще Ви зарадваме с огромно попълнение от нови креативни дизайни на Сватбени бутилки, както и много нови категории. При нас ще откриете Вашата специална стъклена бутилка за Нова Година, Свети Валентин, Рожден ден, Годишнина, Абитуриентска, Кръщене, Имен ден и каквото още си помислите.

Нямаме търпение да създадем за Вас и да Ви покажем изящните модели на нашите специални бутилки by Bottle Decore. Ще Ви представим професионални техники в декорацията на стъкло, които елегантно ще се впишат към декора на Вашият дом като цветен интериорен щрих .

Нашата мисия е да обърнем представите Ви за стъклената бутилка  като й придадем по-вълнуващ и модерен външен вид, а също тя да влезе в декорацията на Вашият дом или да бъде част от Вашият семеен празник.

Нашата цел е да Ви доставим радост и приятни спомени с нашите персонални Сватбени бутилки, специално създадени за Вашият незабравим сватбен ден.

Следвайте ни в Facebook и Instagram, за всички новости и актуални оферти на нашите Сватбени бутилки by Bottle Decore. Лайквайте, коментирайте и споделяйте с приятели нашите Сватбени модели, защото Вашето мнение, скъпи младоженци  е безценно за нас.

Бъдете нащрек за организираните от Bottledecore горещи оферти и томболи с награди, с които нашият екип ще Ви достави допълнителна радост и настроение във Вашият специален ден – Вашето сватбено тържество.