Условия на Доставка & FAQ

В срок до 30 дни от получаване на поръчката, продуктите ще бъдат доставени чрез куриерска фирма ЕКОНТ до посоченият адрес на получателя или най-близкият офис на куриера.Разходите за доставка и застраховане на пратката се поемат от купувача. С цел гарантиране на безопасното транспортиране на предлаганите изделия – стъклени бутилки и чаши, силно препоръчваме опцията за застраховане на пратката.

Ако предпочитате друг куриер, моля да ни уведомите при договарянето на доставката. 

Можете да калкулирате стойността на Вашата пратка тук.

Всички посочени цени в сайта са крайни и са в български лева (BGN). В цената не влиза куриерската доставка.

Поръчката Ви няма да бъде приета и започната за работа, докато сумата по нея не бъде заверена по нашата сметка, по един от посочените методи:

– Плащане с Кредитна карта / Дебитна карта VISA, MASTERCARD, MAESTRO чрез системата на Fibank.bg;

Банковият трансфер се случва през системата на банката, което Ви осигурява максимална защита и комфорт.

– Плащане по банков път чрез платежно нареждане на посочената банкова сметка в ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА:

в полза на ОБСЕШЪН ЕООД

IBAN BG17FINV91501017073241

BIC FINVBGSF

Моля в основание да посочите номера на Вашата поръчка.

Преди да започнете с пазаруването в нашият електронен магазин имайте предвид, че плащането се извършва само по банков път. По-подробна информация можете да намерите в графата по-долу ПРИЕМАНЕ НА ПЛАЩАНИЯ.

Пазаруването при нас става след като изберете даден артикул, влизайки в неговото описание и задължително изберете от падащите менюта зададените опции за ЦВЯТ и минимален БРОЙ. Ако Вашият цвят не фигурира тук, то трябва да зададете ДРУГ и да го уточните като ни пишете по-нататък във формата при финализиране на поръчката ADDITIONAL INFORMATION. Трабва да вземето под внимание, че за различните категории продукти са зададени специфични минимални бройки за поръчка. Задавате с бутон точната бройка и натискате ADD TO CARD.

Избраните артикули автоматично се добавят към Количката за покупки, обозначена със съответния функционален бутон, която се намира в горният десен ъгъл на Сайта. Можете да изберете опция CHECKOUT, за да финализирате покупката или да изберете VIEW CARТ, за да огледате внимателно вашата поръчка, да се връщате назад за корекции или да изпразвате вашата Количка, като изтривате избраният продукт чрез знака „х“ пред изабражението.

Когато сте готови, имате възможност да продължите Вашето пазаруване от бутона CONTINUE SHOPPING или да финализирате Вашите покупки чрез бутона PROCEED TO CHECKOUT.

Следвайки процедурите на страницата CHECKOUT, Вие трябва да попълните задължителните детайли по поръчката: име и фамилия, фирмени данни при необходимост, точен адрес за доставка, п.код, телефон за връзка и email . По Ваше желание можете да създадете акаунт на нашата страница.

В полето по-долу ADDITIONAL INFORMATION/ ORDER NOTES можете да оставяте всякаква информация, свързана с поръчката или доставката. Тук е мястото където трябва да уточните Вашият цвят, в случай че не сте го избрали вече от менюто и да ни напишете Вашите имена, дата на събитието и други важни детайли.

Потребителят трябва задължително да приеме настоящите Общи условия на Сайта, за да може да направи покупка на стока.

Финализиране на поръчката: След като изберете един от възможните методи на плащане, натискате PLACE ORDER и поръчката е направена.Потребителят получава номер на поръчката на посоченият от него email.

Договорът за продажба от разстояние между ОБСЕШЪН ЕООД и Потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на извършеното плащане. Поръчката се счита за потвърдена след специално върнат Customer order на посоченият от Потребителя email.

Изпълнението на поръчката се извършва в рамките 30 дни от сключването на договора между страните и след получаване от Потребителя на съобщение за потвърждаване на изпълнението на поръчаната стока и готовността за изпращане й.

Повече информация за правата и задълженията между страните вижте на нашите Общи условия за ползване на сайта.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ/ FAQ

1. Съгласно ЗЗП, Клиентът има право да върне или да заяви подмяна на вече закупената стока в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, но в случаите когато продуктите са персонализирани по специфични от клиента изисквания – имена, дати и цвят, те не могат да бъдат върнати, освен ако не са повредени или дефектни.

1. Тъй като предлаганите от нас продукти са обвързани с персонализиране по лични показатели, заявката към нас се счита за приета след потвърдено плащане към нашата система.

2. Срокът за изпълнение не може да бъде по-дълъг от 30 дни.

3. Моля да уточнявате в полето с допълнителна информация относно продукта за спешни поръчки, за да се съобразим с тях. Но срокът за изпълнение не може да бъде по-кратък от 7 дни.

4. Търговецът има правото да потвърди или да откаже изпълнението на поръчката, или част от нея в случай на недостатъчна наличност от артикул или на други непреодолими припядствия в срок от 7 работни дни, считано от потвърдената заявка на неговият email адрес.

1 .Всички публикувани снимки с модели са направени с рекламна цел, за да добиете визуална представа за цялостния завършен вид на изделието.

2. Текстовете към изображенията са примерни и Вие можете да обсъдите Вашите предпочитания с нас, като ни пишете в полето ADDITIONAL INFORMATION на раздела CHECKOUT в процеса на оформяне на поръчката.

3. Размерите на изображенията са ориентировъчни, така че са съобразени с цялостната визия на изделията.

4. За всички Ваши конкретни предпочитания, моля пишете ни в ADDITIONAL INFORMATION.

5. Изключително важно е до посочите Вашите имена, дата на събитието и др. подробности около визията на Вашите декорирани изделия ТОЧНО и НЕДВУСМИСЛЕНО в полето ADDITIONAL INFORMATION.

6. Търговецът не носи отговорност при погрешно подадени данни от Ваша страна.

1. За всеки един модел, който е публикуван със снимка, трябва задължително да изберете от падащото меню желаният от Вас цвят или да изберете ДРУГ, след което да ни го напишете в полето ADDITIONAL INFORMATION на раздела CHECKOUT при финализиране на покупката.

2. Повечето ни модели се изпълняват в 1 цвят по желания на Клиента, изключение правят моделите от категория LUXURY, където са съчетани няколко технологии и цвята.

1. Пазаруването в нашият Сайт е лесно, приятно и удобно, без изисквания за регистрации или нуждата да напускате Вашият дом.

2. Първо разгледайте внимателно галериите с нашите продукти. Ние предлагаме както широка гама от декорирани Сватбени бутилки, така и предложения за Сватбени подаръци, състоящи се от персонално декорирани чашки, а също и персонализирани чаши за всеки друг повод.

3. Обърнете внимание, че за всяка категория бутилки или чаши са упоменати минимални количества за поръчка, които са обвързани със специално ценово предложение.

4. Моля да имате предвид, че системата ни няма да Ви допусне да продължите напред с плащането, ако не е спазено условието за минимално количество от модел.

5. В случай, че допуснете грешка, можете да се върнете назад и да коригирате Вашата поръчка.

6. Преди да потвърдите Вашето плащане, трябва да кликнете, че се съгласявате с Общите условия на Сайта.

7. Ако всичко е правилно попълнено, системата ще Ви допусне до финализиране на поръчката чрез един от посочените методи на плащане, след което ще получите разписка Customer order на посоченият от Вас email, което гарантира получаването на Вашата поръчка.

За всички други въпроси ни пишете на КОНТАКТИ.

ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ НА НАШИЯТ САЙТ!