модел Premium – Каляска

4.89лв.5.89лв.

е с винтидж дизайн на сватбена каляска, персонализиран с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. С този модел ще впечатлите достойно вашите гости.

Получавате елегантна бяла матова бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс.

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.
За вашите имена и дата ни пишете в полето с допълнителна информация накрая.

Над 8 бр.= 5.89 лв/бр Над 15 бр.= 5.69 лв/бр Над 25 бр.= 5.49 лв/бр Над 35 бр.= 5.39 лв/бр Над 45 бр.= 5.19 лв/бр Над 55 бр.= 5.09 лв/бр Над 65 бр.= 4.99 лв/бр Над 85 бр = 4.89 лв/бр

р

 

Описание

Модел Premium Сватбени бутилки by Bottle Decore е с винтидж дизайн на сватбена каляска, персонализиран с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония.
Оставяме на Вас да изберете цветове на печата, така че да са в унисон с Вашата сватбена декорация. Наша грижа е да oкомплектоваме Вашите сватбени бутилки с тапа – пластмасова с черна глава и да Ви ги изпратим старателно подредени в кашони.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.  

бутилки за ракия за сватба, сватбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Допълнителна информация

Цвят (картинка)

Лилаво, Бордо, Черно, Злато, Синьо, Бяло, Розово, Друг

Брой (мин. 8бр.)

над 8бр., над 15бр., над 25бр., над 35бр., над 45бр., над 55бр., над 65бр., над 85бр.