модел Premium – Сватбена Арка

4.89лв.5.89лв.

e с изтънчен дизайн на младоженци пред изящен сватбен олтар, персонализиран с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. Получавате елегантна бяла матова бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс.

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.
За вашите имена и дата ни пишете в полето с допълнителна информация накрая.

Над 8 бр.= 5.89 лв/бр Над 15 бр.= 5.69 лв/бр Над 25 бр.= 5.49 лв/бр Над 35 бр.= 5.39 лв/бр Над 45 бр.= 5.19 лв/бр Над 55 бр.= 5.09 лв/бр Над 65 бр.= 4.99 лв/бр Над 85 бр = 4.89 лв/бр

 

Описание

Модел Premium Сватбени бутилки by Bottle Decore e с изтънчен дизайн на младоженци пред изящен сватбен олтар, персонализиран с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония. Получавате елегантна бяла матова бутилка с вместимост от 750 ml, характерна с копринен блясък и мек нюанс. Оставяме на Вас да изберете цвят на печата, така че да е в унисон с Вашата сватбена декорация. Наша грижа е да окомплектоваме Вашите сватбени бутилки с тапи- пластмасови с черна глава и да Ви ги изпратим старателно подредени в кашони.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.  

атбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Допълнителна информация

Цвят (картинка)

Лилаво, Бордо, Черно, Злато, Синьо, Бяло, Розово, Друг

Брой (мин. 8бр.)

над 8бр., над 15бр., над 25бр., над 35бр., над 45бр., над 55бр., над 65бр., над 85бр.