модел Premium – Black Edition

4.89лв.5.89лв.

тъмна матова бутилка с вместимост от 750 ml, персонализирана с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония, както и избор на картинка от нашите модели в един цвят Екселанс и Премиум. Тъмната основа позволява по-голям контраст на светлите цветове. Особено ефектно е съчетанието със злато. Бутилка за ценители!

Предвид натоварения график в този период, моля да ни пишете във fb месинджър или на имейл, за да ви потвърдим дата на изработка преди да пуснете поръчка!

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.
За вашите имена, дата и модел на картинката ни пишете в полето с допълнителна информация накрая.

Над 8 бр.= 5.39 лв/бр Над 15 бр.= 5.19 лв/бр Над 25 бр.= 4.99 лв/бр Над 35 бр.= 4.89 лв/бр Над 45 бр.= 4.69 лв/бр Над 55 бр.= 4.59 лв/бр Над 65 бр.= 4.49 лв/бр Над 85 бр = 4.39 лв/бр

 

Описание

Модел Premium Black Edition

Включва  дискретно- тъмна матова бутилка с вместимост от 750 ml, персонализирана с Вашите имена и датата на Вашата сватбена церемония, както и избор на картинка от нашите модели в един цвят Екселанс и Премиум. Бутилка за ценители! Наша грижа е да окомплектоваме Вашите бутилки с тапи- пластмасови с черна глава и да Ви ги изпратим старателно подредени в кашони.

Минималната заявка Сватбени бутилки от тази серия е 8 бр.  

бутилки за ракия за сватба, сватбени бутилки за ракия, сватбени подаръци за гости, празни бутилки за ракия за сватба, подаръци за гости на сватба, бутилки за сватба, сватбени шишета за ракия, бутилки за сватбена ракия, стъклени бутилки за сватбата, шишета за ракия за сватба

Допълнителна информация

Цвят (картинка)

Лилаво, Злато, Светло Синьо, Бяло, Розово, Друг

Брой (мин. 8бр.)

над 8бр., над 15бр., над 25бр., над 35бр., над 45бр., над 55бр., над 65бр., над 85бр.